Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Školáčka (12) sa v Nálepkove oddávala sexu s bratrancom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NÁLEPKOVO - Incestné radovánky sa zapáčili mladej dvojici z Nálepkova. Dievča (12) a jej bratranec (14) sa vybrali do miestneho parku v centre obce a súložili tam. V ich rozvetvenej rodine ide údajne o bežnú vec.

O prípade informoval Korzár. V dome, kde obaja žijú, sa tiesni okolo 50 ľudí. „Dcéra nie je zlé dievča, chodí do školy, nie sú s ňou žiadne problémy. Stále je večer doma. Keď mi povedala, čo robila so svojím bratrancom, rozplakala som sa a išla som s ňou na políciu, potom sme boli u lekára,“ cituje portál jej matku Darinu Bandyovú.

Dievča, ktoré neužíva žiadnu antikoncepciu, súlož priznalo. Malo ísť o jednorázovú záležitosť a pred zvedavcami ich pri súloži kryli vysoké tuje. Bratranca miluje, dodalo.

U obyvateľov domu však zďaleka nejde o ojedinelý prípad. Podľa jedného z príbuzných mladej dvojice už z ich "kapury" s bratrancami otehotneli štyri ženy. Porodili sedem detí. Miro Horváth priznáva, že to "nie je správne,"  utešuje sa ale tým, že všetky deti sú zdravé.

Prípadom sa ako sexuálnym zneužívaním zaoberá aj polícia, má však zviazané ruky. Ako podotkla košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, pre nízky vek nemôžu aktérov stíhať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu