Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Policajt chodil Janovi za frajerkou, pripravoval vraždu?

Ján na súdnom pojednávaní
Ján na súdnom pojednávaní

BRATISLAVA/PEZINOK – Ján Frič, ktorého žaloba viní z pripravy úkladnej vraždy svojho soka, elitného policajta Braňa, akúkoľvek vinu odmietol. „Pre mňa bol ten človek vzduch, vôbec ma nezaujímal, …nechcel som ho zabiť," uviedol dnes na súde.

Frič tvrdí, že dôvodom celej kauzy je žena. Policajtovi údajne padla do oka jeho priateľka, za ktorou začal chodiť. Frič ho považuje za nebezpečného mafiána. Policajt z Útvaru boja proti organizovanej kriminalite sa jej mal cez telefón vyhrážať a hovoriť jej, nech sa s Fričom rozíde. 

Hoci Friča štvalo, čo policajt robí, údajne nemal dôvod mu nejako ubližovať. Trocha ho štvalo, čo robí, ale kamarát ho varoval, aby sa s policajtom nestretával, že sa to nemusí dobre skončiť, tvrdil na súde.

V prípade je obvinený aj Fričov brat, ktorý mal o policajtovi zisťovať údaje. Aj on vinu odmietol, tvrdil dokonca, že ho obvinenie uráže, pretože taký skutok by bol proti jeho presvedčeniu.

Kežmarčan Ján Frič sa údajne chystal policajta zastreliť v jeho bydlisku. Motívom bol podľa prokuratúry nielen boj o ženu, ale aj pomsta za to, že policajt pracoval na kauzue, v ktorej figuroval práve Ján. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu