Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Priateľku mal biť kameňom dovtedy, kým nevidel jej lebku!

Rebecca Aylwardová Zobraziť galériu (2)
Rebecca Aylwardová

SWANSEA - Šestnásťročný Angličan čelí obvineniu z vraždy svojej priateľky. Po tom, ako sa mladý párik rozišiel, ju mal ubiť kameňom na smrť.

K otrasnému činu došlo v lesoch v južnom Walese. Chlapec tam zaviedol svoju bývalú priateľku Rebeccu Aylwardovú, chvíľu sa rozprávali, potom však zrazu schytil veľký kameň ležiaci na zemi a niekoľkrát ju ním udrel do hlavy.

Predchádzal tomu rozhovor s priateľmi, s ktorými o vražde dokonca žartoval. Jeden z nich mu vraj povedal, že pokiaľ svoj sľub dodrží, pozve ho na raňajky. "Priprav si peňaženku," odpovedal tínedžer.

Mladí milenci spolu boli iba tri mesiace, ich rozchod bol však podľa slov spoločných známych veľmi trpký a dramatický. "Chlapec tvrdil, že Rebecca podľa neho v okolí vyhlási, že ju znásilnil," uviedol na súde prokurátor Greg Taylor.

Obvinený sa mal s vraždou dokonca pochváliť kamarátom. Mal im povedať, že sa Rebecce najprv pokúšal zlomiť krk. Keďže strašne kričala, tak schytil kameň a udieral ju ním do hlavy. Najhoršie vraj bolo, keď videl jej lebku.

Na mieste činu však po sebe zanechal viaceré stopy, na základe ktorých ho polícia dolapila. Mladík vraždu popiera, súdny proces pokračuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu