Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Fanúšikovia rušia nočný pokoj v Starom meste

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Hokejoví fanúšikovia rešpektujú dopravné či bezpečnostné odporúčania, oslavami však rušia nočný pokoj najmä v centre bratislavského Starého Mesta.

Informoval o tom hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Bratislavská polícia počas víkendu riešila celkom 16 podnetov od Staromešťanov. V siedmich prípadoch išlo o nedodržanie prevádzkových hodín letnej terasy, pričom udelili tri blokové pokuty a štyri prípady budú riešené v správnom konaní. V deviatich prípadoch prevádzkovatelia podniku nedodržali záverečnú hodinu. Mestskí policajti riešili aj deväť prípadov, keď bolo porušené záväzné nariadenie o zákaze pitia alkoholu na verejných priestranstvách.

Zo strany zahraničných fanúšikov sú pozitívne prijímané majstrovské Hockey news, ktoré vychádzajú každý deň v anglickej a ruskej verzii. Noviny prinášajú základné informácie z priebehu hokejového šampionátu, pohľady trénerov, odborníkov i laikov na vystúpenia jednotlivých tímov, a taktiež obsahujú pozvánky na zaujímavé spoločenské, kultúrne predstavenia v rámci mesta i bratislavského kraja. Bez vážnejších problémov fungoval počas celého víkendu aj mobilný sprievodca šampionátom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu