Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší poslanec "v tom": Prebaľoval 150-kilových, syna zvládne

Martin Poliačik s manželkou Hanou
Martin Poliačik s manželkou Hanou

BRATISLAVA – Poslanec SaS Martin Poliačik, ktorý sa tieto dni zviditeľnil najmä obhajobou homosexuálov a lesbičiek, je radosťou celý bez seba. Jeho manželka Hana totiž čaká ich prvé dieťa. Zaujímavé je, že svadbu mali pred piatimi mesiacmi, rovnako dlho je mladá pani Poliačiková tehotná. Pre synčeka už stihli vybrať aj meno, v pondelok dokonca vybehli na koncert do Viedne. Ako sa bude maličký volať? A bude poslanec pomáhať s prebaľovaním?

Poliačik chcel síce dievčatko, pretože so ženami si rozumie viac, „ale beriem to tak, že chlapec do tímu je tiež dobrá správa". Zatiaľ mu hovoria Kubko. „Je možné, že nás osvieti, keď ho uvidíme a to meno ešte zmeníme,“ uviedol pre Topky poslanec. S manželkou mu púšťajú hudbu, v pondelok ho dokonca vzali do Viedne na koncert skupiny Jamiroquai, vraj aby mal dobrý hudobný vkus.

Politik z liberálnej strany dodržal, čo sa v tradičnú svadobnú noc patrí. „Je to tak, že na deň presne 9 mesiacov po svadbe nám vychádza termín pôrodu. 25. septembra sme sa brali, 25. júna to vyzerá, že sa nám narodí syn,“ priznal Poliačik. Zároveň však dúfa, že chlapec ešte dva dni počká, pretože 27. júna má narodeniny on sám. „Takže by sme potom mohli oslavovať spolu,“ povedal nám.

Poliačik je presvedčený, že to s výchovou svojho syna zvládne aj vďaka skúsenostiam, ktoré získal ako učiteľ. Problémy s prebaľovaním v jeho prípade nehrozia, má v tom totiž prax. „Venoval som sa práci s ľuďmi. Prebaľoval som 150-kilových chlapov, keď som robil s vozíčkarmi, takže si myslím, že prebaliť 4-kilového malého drobca nebude až taký problém," uzavrel.

Okrem Poliačika sa na prírastok v rodine tešia i poslanci Jozef Viskupič z Obyčajných ľudí, Peter Kažimír zo Smeru a minister vnútra Daniel Lipšic z KDH. Zdá sa, že v parlamente máme naozaj plodné obdobie. Kto bude ďalší na rade?

Martin_Poliacik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu