Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Boháč Kočner nadáva na slovenské cesty: S Ferrari sa tu nedá jazdiť!

Marián Kočner a Ferrari Zobraziť galériu (2)
Marián Kočner a Ferrari (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Prišla jar a viacerí bohatí podnikatelia vytiahli z garáží svojich luxusných tátošov. Jedného z nich, zámeho podnikateľa Mariána Kočnera sme zastihli v bratislavských uliciach na Ferrari. Boháč si však nekladie servítky pre ústa.

Ako sme sa dozvedeli, automobil talianskej výroby má Kočner požičaný už tri roky. Má rád športovú jazdu, preto si zaobstaral Ferrari 599 GTB Fiorano, ktorého cena sa pohybuje od 193 tisíc eur. Ako však tvrdí, je sklamaný z toho, v akom stave sú cestné komunikácie. “Na slovenské cesty je toto auto maximálne nevhodné, hodí sa sem snáď len Vetrieska,“ kritizuje Kočner, ktorý v minulosti pri kandidatúre na starostu Bratislavy sľuboval mestskú hromadnú dopravu zadarmo.

Keďže u nás si športovú jazdu nevychutná, chodieva si pravidelne zajazdiť na okruhy. „Bol som už v Nürburgringu, Piešťanoch, Brne, ale aj v vo Fínsku zajazdiť si na snehu v Rovaniemi,“ prezradil. Kupovať luxusné auto však nechce, pretože vraví, že sú to zbytočné náklady. „Každý rok príde nový typ a vždy si človek chce vyskúšať novinku.“ Ako však dodáva, ešte má jeden sen – jazdu vo Formule 1. Raz sa už viezol v Porsche s bývalým majstrom sveta, ktorý išiel do zákruty v daždi 290 kilometrovou rýchlosťou a do konca života na to nezabudne. „Nebolo mi všetko jedno, držal som sa zubami-nechtami,“ dodal s úsmevom Kočner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu