Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cyklista z miesta zrážky ušiel, dôchodca sa ťažko zranil

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/TRENČÍN – Cyklista mal mať oranžovú vestu a prevážať zrejme sadenice ovocných stromov, keď mu do cesty vošiel dôchodca (80).

K zrážke došlo v piatok dopoludnia na Štefánikovej ulici v Púchove a chodec pri nej utrpel ťažké zranenia. Polícia teraz po neznámom cyklistovi pátra, pretože z miesta nehody odišiel.

Ako uviedla polícia, k zrážke došlo o 10:54, „keď chodec prechádzal miestnu komunikáciu z pravej strany na ľavú z pohľadu od kruhovej križovatky Rožák, mimo priechodu pre chodcov. Pri prechádzaní cesty narazil do predného kolesa neznámeho bicyklistu. Bicyklista jazdil na bicykli neznámej značky po uvedenej ceste v smere od kruhovej križovatky Rožák k ul. Komenského. Po zrážke bicyklista odišiel na neznáme miesto.“

Polícia poskytla aj približný popis cyklistu, podľa nej malo ísť o muža „vo veku 40-50 rokov, strednej výšky, štíhlej postavy, mohol mať fúzy a v čase zrážky s chodcom mal mať na sebe reflexnú vestu oranžovej farby. Počas jazdy na bicykli mal prepravovať sadenice ovocných stromčekov alebo niečo podobné“.

Akékoľvek informácie k nehode môžu svedkovia oznámiť na dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici alebo aj na policajnú linku 158.

Informoval o tom Pavol Kudlička z trenčianskeho policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu