Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Na piatich členov sýkorovcov podali návrh na vzätie do väzby

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Úrad špeciálnej prokuratúry Generálnej prokuratúry (GP) SR podal návrh na vzatie do väzby jedného z bossov sýkorovcov Ladislava B. a ďalších štyroch členov skupiny, ktorých vo štvrtok (24.3.) zadržala polícia.

"Bol podaný návrh na vzatie do väzby Ladislava B. a ďalších štyroch osôb, ktorí sú obvinení z prípravy obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy páchanej organizovanou skupinou," potvrdil hovorca GP SR Vladimír Ferko.

Dôvodom väzby je obava z pokračovania trestnej činnosti, ovplyvňovania svedkov alebo úteku. Úrad boja proti organizovanej kriminalite (ÚBOK) vo štvrtok 24. marca v noci vykonal v Bratislave akciu zameranú na zadržanie osôb podozrivých zo páchania závažnej trestnej činnosti.

Potvrdila to policajná hovorkyňa Andrea Dobiášová. Medzi siedmimi zadržanými osobami bol jeden z bossov skupiny sýkorovcov Ladislav B. Ten je po zavraždenom Miroslavovi Sýkorovi a rovnako zavraždenom Petrovi Čongrádym považovaný za jedného z najvyššie postavených v rámci gangu. Skupina údajne pripravovala vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu