Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

MDŽ oslávila divokou opileckou jazdou a haváriou!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/TRENĆÍN – MDŽ bude mať pre niektorých ešte dlhšiu dohru. Oslavy ako z minulosti pripomenula svojím správaním žena z (40) Ilavy, ktorá predviedla divokú opileckú jazdu a dvoma zrážkami.

Večer na MDŽ dostala nápad sadnúť si za volant Škody Octávia a vybrala sa z Poruby do Ilavy.

Ako uviedla polícia, počas jazdy „prešla čiastočne do protismernej časti vozovky, kde došlo k stretu spätného zrkadla Octavie s ľavým spätným zrkadlom oproti jazdiaceho vodiča Octavie. Vodička po nehode na mieste nezastala a z miesta nehody pokračovala do obce Ilava“.

Jazda pokračovala až na Jesenského ulicu, kde prednou časťou narazila do svahu vedľa cesty. Podľa polície sa „nevenovala dostatočne vedeniu a riadeniu svojho vozidla.“ Pri nehode sa našťastie nikto nezranil.

Policajti vodičke namerali 2,21 promile (1,06 mg/l), pri opakovanej skúške hodnotu 2,02 promile (0,97 mg/l). Za jazdu pod vplyvom alkoholu nad jedno promile jej hrozí pokuta od 200 do 1000 eur a zákaz činnosti do piatich rokov.

Za odídenie z miesta nehody môže vodička dostať ďalšiu pokutu od 300 do 1300 eur spolu so zákazom činnosti od jedného roka do päť. Informovala o tom trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu