Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

V Bratislave ďalšia samovražda priamo na polícii!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – K ďalšej samovražde priamo na policajnom oddelení došlo v Bratislave v utorok večer. Na začiatku tragického prípadu malo byť vniknutie do záhradnej chatky.

Policajti zadržali muža (30) a ženu (38) na Ružinovskej, kde vnikli do jednej zo záhradných chatiek.

Oboch o 20:15 eskortovali na obvodné oddelenie vo Vrakuni „za účelom vykonania potrebných procesných úkonov,“ informovala polícia. Muž, ktorého dali do miestnosti pre predvedené osoby „krátko pred 21:00 hod spáchal samovraždu“. Policajtom sa ho už oživiť nepodarilo.

V krátkom čase tak ide už o druhý podobný prípad. Prvý v tomto roku sa stal 20. januára popoludní, keď spáchal samovraždu v policajnej cele Bratislavčan Aladár (38). Policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová vtedy odmietla, že by v prípade muža, podozrivého z krádeže, pochybili. "Doposiaľ vykonaným preverovaním zo stany nadriadených nebolo zistené porušenie základných povinností službukonajúcich policajtov v cele policajného zaistenia," uviedla Kurucová.

„Doposiaľ vykonaným šetrením zo strany nadriadených nebolo zistené porušenie základných povinností službukonajúcich policajtov na predmetnom obvodnom oddelení,“ uviedla k druhému prípadu policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Prípad preveruje odbor kontroly KR PZ, vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu