Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zatiaľ nie je známa príčina smrti malého Augustína

V Šútovciach našli mumifikované telo päťročného chlapca. Zobraziť galériu (5)
V Šútovciach našli mumifikované telo päťročného chlapca.

TRENČÍN - Podľa predbežných výsledkov znaleckého skúmania tela, zatiaľ nie je možné jednoznačne určiť príčinu smrti chlapčeka, ktorého mumifikované telo našli v stredu na povale v rodinnom dome v Šútovciach pri Bojniciach.

Podľa vyjadrenia znalcov tam ležalo niekoľko rokov, pravdepodobne od konca roka 2003. Jednoznačne sa nedá ani povedať, či chlapec zomrel násilnou smrťou. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Lenka Bušová, vyšetrovateľ začal stíhanie pre ublíženie na zdraví, naďalej pokračuje vyšetrovanie a znalecké skúmanie.

Mumifikované telo päťročného Augustína našli v stredu ráno pri domovej prehliadke rodinného domu. Ako uviedla Bušová, prehliadku urobili policajti po podozrení, že sa tam nachádza 38-ročná Mária D., ktorú hľadali od začiatku roka 2004, pretože bola podozrivá z ohrozovania mravnej výchovy svojho maloletého syna. Otrasný nález na nich čakal v podkroví, kde našli telo chlapca, ktorý by mal v súčasnosti osem rokov. Počas prehliadky chlapcova matka vyskočila z okna a skončila v nemocnici, jeho babka sa psychicky zrútila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu