Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

S 2,9 promile unikal policajtom, tí skončili v priekope!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Poriadnu naháňačku zažili včera večer východoslovenskí policajti. Na začiatku vyzeralo všetko pokojne. Hliadku privolali do Čičavy, mal po nej jazdiť opitý muž na Fabii.

Pri obci na Fabiu naozaj naďabili. Vodič však nezastavil a popri hliadke prefrčal v nebezpečnej blízkosti. "Policajti preto začali auto prenasledovať so zapnutým svetelným signalizačným zariadením. Vodič na opakované znamenia aby zastavil nereagoval a ďalej jazdil po strede cesty a snažil sa ujsť," popísal začiatok naháňačky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Hliadke sa šoféra nepodarilo predbehnúť, vždy jej v tom zabránil. Napokon sa mu podarilo prvú hliadku striasť, v zákrute dostala šmyk a skončila v priekope. Policajti zavolali posily, v prenasledovaní pokračovala druhá hliadka. "Tej sa unikajúce auto podarilo zastaviť na Ulici Duklianskych hrdinov vo Vranove nad Topľou, pričom aj oni sa museli niekoľko krát uhnúť aby sa s týmto autom nezrazili," pokračoval Džobanik.

Vodič sa pokúsil o posledný zúfalý čin a v aute sa zamkol. Zabudol však na dvere spolujazdca, cez ktoré ho začali vyťahovať. Aktivne sa bránil, nakoniec však skončil v putách. Zistilo sa, že ide o mladíka (23) z Merníka. Pri dychovej skúške nafúkal úctyhodných 2,9 promile.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu