Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Policajti postrelili zlodeja luxusného BMW!

Zlodeji sa s policajtmi riadne pobili Zobraziť galériu (3)
Zlodeji sa s policajtmi riadne pobili

BRATISLAVA/TRNAVA – Trnavskí policajti postrelili na úteku zlodeja luxusného BMW X6, po jeho prevoze do nemocnice sa o útek pokúsil znova! Prípad s dramatickým priebehom aj koncom sa stal v pondelok večer v Trnave, keď policajti vypátrali ukradnuté auto. Zlodejov, ktorých identifikovali len ako muža z Bernolákova (42) a Šulekova (35), chceli zadržať na Sladovníckej ulici.

„Po príchode ku garážovým priestorom videli policajti v jednej z garáží BMW, po ktorom pátrali. Vzápätí odtiaľ vyšli aj dvaja muži v tmavom oblečení a maskovanými tvárami, ktorí keď zbadali hliadku, chceli sa dať na útek,“ uviedla polícia vo svojej správe. Zlodeji sa tak ocitli v pasci, keď jedinou únikovou cestou bol smer, kde stálo policajné auto.

Napriek tomu sa o to pokúsili, podľa polície tak došlo k fyzickému súboju, pri ktorom policajti tradične použili „hmaty, chvaty, údery a kopy sebaobrany.“

Staršieho z dvojice páchateľov zadržali, mladší sa dal na útek. „Policajt použil na jeho zastavenie päť varovných výstrelov z pištole do vzduchu a tri výstrely na unikajúceho páchateľa,“ uviedla policajná hovorkyňa. „Zasiahnutý muž spadol na zem a musel byť tiež spútaný, pretože kládol aktívny odpor. Postreleného páchateľa previezli za asistencie polície do nemocnice, kde sa znovu pokúsil o útek,“ dodala.

Druhý páchateľ skončil v cele, polícia už začala trestné stíhanie pre krádeže a útok na verejného činiteľa. V prípade uznania viny im hrozí väzenie na tri až desať rokov. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu