Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Manželia Višňovskí sa rozvádzajú!

Manželia Višňovskí Zobraziť galériu (4)
Manželia Višňovskí

BRATISLAVA - Jeden z najsympatickejších párov Slovenska, hokejista Ľubomír Višňovský (28) a jeho manželka Nina (26), sa po pretrvávajúcej kríze rozchádza!

Ani napriek veľkej snahe sa im nepodarilo naďalej udržať vzťah, ktorý v roku 2001 spečatili svadbou. Oficiálny verdikt znie - rozvod!

Úspešný hokejista z Topoľčian sa s plavovlasou študentkou ekonómie Ninou zoznámil v Bratislave, kde si dvojica po čase kúpila byt. Neskôr spolu žili v Los Angeles, v ktorom Višňovský hrával za miestny hokejový klub. Na spoločenských akciách dokonale zladený pár vždy žiaril, a na každej patrili k jedným z najsympatickejších. Teraz je ich láske koniec.

Hoci už spolu nežijú dlhšie, rozvod bezdetného manželstva nechcú veľmi komentovať. "Je to citlivá záležitosť. Vždy som si strážil svoje súkromie, a preto ani túto vec nemienim podrobne rozoberať v médiách. Dohodli sme sa na tom s Ninou. Toto bolo moje posledné vyjadrenie pre médiá," povedal Novému Času Višňovský.

Z jeho hlasu cítiť, že rozchod s dlhoročnou partnerkou nesie veľmi ťažko. "Je mi veľmi ľúto, že nám to s Ninou nevyšlo. Rád by som poprosil ľudí aj fanúšikov, aby sa snažili pochopiť našu zložitú situáciu a pomohli nám vyrovnať sa s ňou," žiada hokejista, ktorý momentálne bojuje v drese Slovana o ligový titul. Čochvíľa ho však čaká aj štart na majstrovstvách sveta v slovenskom reprezentačnom drese. Podarí sa mu dovtedy vyrovnať s bolestivým rozchodom?

V roku 2002 oslávil Ľubomír Višňovský so slovenským tímom zlatý titul na Majstrovstvách sveta, rok po tom vypomáhal v bronzovom tíme a v roku 2000 oslávil striebro. Pred prerušením NHL hrával Višňa úspešne v Los Angeles Kings, aj keď odborníci tvrdili, že svojou nízkou postavou (177 cm) sa v zámorskej súťaži nepresadí. Podľa našich odhadov zarobil Višňovský vlani asi 32,7 milióna Sk.

Brali sa dvakrát
Bola to veľká láska! Hokejista Ľubo a modelka Nina sa zoznámili v jednej bratislavskej kaviarni. Netrvalo dlho a medzi dvoma úspešnými mladými ľuďmi preskočila iskra. Višňovského kariéra závratne stúpala a zo Slovana sa prepracoval až do NHL, kde začal kráľovsky zarábať. Nina za ním do Los Angeles cestovala, koľkokrát len mohla. A hoci im hokej ukrajoval zo spoločných chvíľ, láska im pomáhala prekonávať prekážky. Bývali v apartmáne v kalifornskej štvrti Marina del Rey, pár metrov od mora. V čase voľna chodievali na prechádzky po pláži či na večere so spoluhráčom Žigom Pálffym a jeho vtedajšou partnerkou Zorou Czoborovou.

Keďže ich spolunažívanie komplikovali americké úrady, ktoré Nine nechceli udeliť víza, v novembri 2001 sa rozhodli narýchlo vziať. Nina vybavila všetky formality na úradoch, Ľubo priletel z USA rovno k oltáru. V pondelok dopoludnia si v bratislavskom Technopole povedali áno. Už na druhý deň mohla pani Višňovská ísť na americkú ambasádu a žiadať o nové víza. Nasledujúce leto mali v Kostole Najsvätejšej trojice obrad a vzápätí veľké veselie pre rodiny a známych.

Dnes je to všetko už minulosťou. Manželia Višňovskí sa rozvádzajú. Na veľkú lásku, ktorú im závidelo takmer celé Slovensko, ostanú len spomienky a fotografie v albume.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu