Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

HVB Bank získala ocenenie v oblasti financovania nehnuteľností

BRATISLAVA - HVB Bank Slovakia a.s. (HVB Bank), ktorá je 100-percentnou dcérskou spoločnosťou rakúskej banky Bank Austria Creditanstalt, získala od britského finančného časopisu Euromoney prestížne ocenenie za komerčné bankové financovanie nehnuteľností na Slovensku "Awards for Excellence in Real Estate Commercial Banking in Slovakia“. Ocenenie v tejto kategórii udelilo Euromoney v tomto roku vôbec po prvýkrát.

"Toto ocenenie je udeľované na základe hodnotenia tak kvantitatívnych ako aj kvalitatívnych ukazovateľov. Mimoriadne nás preto teší, že aj nominácie zo strany našich partnerov, predovšetkým developerov, prispeli k zisku tohto titulu,“ povedal člen predstavenstva HVB Bank Helmut Horvath. Finančný časopis tento rok po prvýkrát udeľoval aj ocenenia pre developerov Real Estate Awards 2005.

Ocenenie pre najlepšieho developera rozvíjajúcich sa trhov strednej a východnej Európy pritom získala slovenská HB Reavis Group. Časopis Euromoney ju označil aj za najlepšieho developera na Slovensku. Euromoney je špecializovaný finančný mesačník so sídlom v Londýne. Medzi jej čitateľov patria predovšetkým topmanažéri a finanční experti. Víťaza Euromoney Awards for Excellence vyberá odborná porota na základe kombinácie analýz a dopytovania podnikateľov. Euromoney už dlhšie udeľuje ocenenia na príklad v bankovom sektore.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu