Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Vo VOLKSBANK Slovensko nebudete počuť ŽIADNE ALE, ak budete chcieť Slušný účet pre celú rodinu

Nebudete počuť ŽIADNE ALE
Nebudete počuť ŽIADNE ALE

Clara pacta – boni amici alebo Jasné dohody robia dobrých priateľov. Každý z nás sa už mal možnosť presvedčiť, že táto pravda stáročiami nestratila nič na platnosti. Preto aj VOLKSBANK Slovensko považuje jasnú a transparentnú ponuku klientom bez akýchkoľvek podmienok či „ale“ za prirodzenú slušnosť a svoju prioritu. A týka sa to aj unikátnej služby na slovenskom trhu – Slušného účtu, pri ktorom klienti za jeden poplatok získajú účty s programom služieb pre všetkých členov domácnosti.

Členovia domácnosti tak za jeden poplatok 5,99 € získajú dva samostatné účty pre manželov či partnerov a neobmedzený počet účtov pre deti vo veku od 10 do 19 rokov.

 

Bežný účet s programom služieb samostatne pre každého z manželov/partnerov zahŕňa všetko, čo je potrebné pre dennú správu financií:

vedenie bežného účtu v EUR s minimálnym zostatkom

vyhotovenie jedného výpisu mesačne alebo štvrťročne, alebo polročne, alebo ročne a jeho zaslanie e-mailom, alebo poštou do tuzemska, alebo jeho osobné prebratie

• vydanie a obnovu jednej medzinárodnej platobnej karty Cirrus/Maestro alebo VISA Electron alebo Mastercard®PayPass™ pre majiteľa účtu

• poskytnutie povoleného prečerpania na účte (po splnení kritérií stanovených bankou)

• poskytovanie služieb elektronického bankovníctva

• poskytovanie služieb call centra

vedenie sporiaceho účtu a služby spojené s využívaním sporiaceho účtu (výpisy, zaúčtovanie pohybu na účte s výnimkou prevodu zo sporiaceho účtu na bežný účet majiteľa podaný na pobočke banky)

• 2-krát mesačne zmenu trvalého príkazu na úhradu prostredníctvom elektronického bankovníctva

neobmedzený počet tuzemských a osobitne regulovaných cezhraničných platieb v EUR v rámci krajín Európskeho hospodárskeho priestoru prostredníctvom elektronického bankovníctva

• neobmedzený počet došlých tuzemských platieb a osobitne regulovaných cezhraničných platieb v EUR v rámci krajín Európskeho hospodárskeho priestoru

neobmedzený počet vkladov v hotovosti

neobmedzený počet platieb prostredníctvom POS terminálu

neobmedzený počet výberov z bankomatov VOLKSBANK Slovensko, a. s.

neobmedzený počet vyšlých platieb zadaných trvalým/inkasným príkazom

jeden výber z bankomatu inej banky v SR alebo v menovej únii.

 

A deti získajú samostatný účet, na ktorý im rodičia môžu zasielať vreckové a oni disponujú medzinárodnou platobnou kartou. Dieťa má tak k dispozícii nielen výbery z bankomatu na Slovensku a po celom svete, ale aj bezhotovostné platby u obchodníkov doma a v zahraničí. A rodičia majú vždy prehľad o využívaní „pridelených“ financií.

So Slušným účtom od VOLKSBANK Slovensko tak máte financie celej rodiny za jediný poplatok, „pod jednou strechou“ so zachovaním osobnej nezávislosti a diskrétnosti. Slušný účet je jednoducho naozaj „slušný účet“!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu