Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Úrad vlády chce vzdelávať zamestnancov za milión

Úrad vlády SR
Úrad vlády SR

BRATISLAVA - Zamestnanci Úradu vlády SR by sa mali zlepšiť vo vystupovaní, správaní v spoločnosti, riešení konfliktov, efektívnom zadeľovaní času či efektívnej komunikácii a riadení. Zlepšiť by sa mali tiež v niektorom zo štyroch svetových jazykov a práci s počítačmi.

Vláda totiž vypísala vyše miliónový tender na prehlbovanie znalostí zamestnancov úradu, peniaze dostanú z Európskeho sociálneho fondu v rámci projektov Efektívna verejná správa v Bratislavskom samosprávnom kraji a Efektívna verejná správa v mimobratislavských samosprávnych krajoch operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia.

Ponuky možno predkladať do 10. júna. Dohromady 1 081 006 eura pôjde na tri časti projektu. V prvom pôjde vyše 760-tisíc eur na vzdelávanie zamestnancov úradu v angličtine, nemčine, francúzštine a španielčine.

Takmer 130-tisíc eur pôjde na psychosociálny výcvik. Riadiaci zamestnanci sa budú učiť manažment ľudských zdrojov, personálny manažment, riešenie konfliktov, komunikáciu ako základ efektívneho riadenia, vyjednávanie, interné koučovanie, diplomatický protokol a spoločenské správanie v praxi, ako aj to, ako byť úspešný v riadiacej funkcii.

Pre zamestnancov úrad pripravil školenia komunikácie v efektívnom riadení a vyjednávaní, asertívneho správania, time manažmentu, semináre o syndróme vyhorenia, prezentačných zručnostiach, diplomatickom protokole a spoločenskom správaní v praxi ako aj o profesionálnych asistentkách. Zvyšok, viac ako 190-tisíc eur, pôjde na školenia zamestnancov v IT technológiách - používaní počítačov a správe súborov, textovom editore, tabuľkovom procesore, internete, databázach a prezentáciách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu