Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Získajte 100 € v hotovosti na vianočné nákupy

ilustračné foto
ilustračné foto

Vianoce klopú na dvere a vy už určite uvažujete, čím pod stromčekom prekvapíte svojich najbližších. Odkiaľ však na darčeky vziať?

Čo by ste povedali, keby vám niekto na vianočné darčeky dal 100 € (3 012, 60 Sk) v hotovosti?

Určite by ste boli veľmi príjemne prekvapení a svojim najbližším by ste dopriali pod stromček presne to, po čom už dávno túžia. Presne to vám teraz ponúka Orange. Príďte do Orangeu, vyskladajte si svoj Paušál Snov a pokiaľ si k nemu nezoberiete telefón, môžete získať až 100 € (3 012, 60 Sk) v hotovosti. Výška finančnej hotovosti, ktorú môžete od Orangeu získať na nákup darčekov, závisí od výšky mesačného poplatku za Paušál Snov, ktorý si vyskladáte. Okrem toho, Paušál Snov získate so skrátenou viazanosťou len 15 mesiacov, s ktorým môžete výhodne telefonovať už od 1 eurocentu v sieti Orange Slovensko. A ak chcete, Orange vám k tomu všetkému pribalí aj 2500 minút a 2500 SMS správ do všetkých sietí.

Nezabudnite, tohtoročné vianočné nákupy začínajú v Orangei. A ak si aktivujete Paušál Snov cez Orange e-shop, získate dokonca 100% zľavu na jeden mesačný poplatok za paušál. Viac informácií nájdete na www.orange.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu