Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Slovnaft znižuje ceny benzínov o 0,60 Sk, nafty o 1,10 Sk

BRATISLAVA - Rafinérska spoločnosť Slovnaft, a.s. Bratislava znižuje od utorka 4. januára spotrebiteľskú cenu benzínov o 0,60 Sk na liter a motorovej nafty o 1,10 Sk na liter.

"Vplyvom poklesu kótovaných cien benzínov a nafty sa ceny benzínov na Slovensku dostávajú na najnižšiu úroveň za posledného takmer 1,5 roka a ceny motorovej nafty na najnižšiu úroveň od augusta 2004," informoval Slovnaft. Ako pokračoval, kótované ceny ropných produktov klesajú pod vplyvom nárastu ich zásob ako aj poklesu ceny ropy na medzinárodných trhoch.

Motorový benzín Normal 91 bude stáť v sieti čerpacích staníc Slovnaftu 32,20 Sk za liter. Benzíny Normal 91-UNI a Super 95 N sa budú predávať po 32,60 Sk za liter. Motorový benzín Super Plus 98 N bude Slovnaft predávať po 35,20 Sk za liter a motorovú naftu za 33,80 Sk za liter. Palivo EVO Diesel bude stáť 35,80 Sk za liter. Podľa spoločnosti Slovnaft sa ceny na jednotlivých čerpacích staniciach môžu od cenníkových cien líšiť.

Naposledy Slovnaft upravoval ceny pohonných hmôt 14. decembra tohto roku. Ceny motorových benzínov sa vtedy znížili o 1 Sk na liter a cena motorovej nafty sa znížila o 0,80 Sk na liter.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu