Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Spojenie pre budúcnosť

S cieľom stať sa v najbližšom čase najsilnejšou tréningovou spoločnosťou na Slovensku a poskytnúť svojím klientom profesionálne služby uzavreli majitelia poradensko-vzdelávacích spoločností Excellent Training a Human Progress Centre dohodu o vzájomnej spolupráci a postupe.

Do konca roku 2008 prevezme spoločnosť Excellent Training všetky obchodné aktivity spoločnosti Human Progress Centre pričom táto značka nezanikne, ale spoločnosť bude naďalej poskytovať výlučne personálno-analytické produkty.

Excellent Training je poradensko-vzdelávacia spoločnosť poskytujúca služby v oblasti profesionálnych tréningových programov zameraných na rozvoj manažérskych, obchodných zručností a programov na rozvoj osobnosti. Svojím klientom pripravuje kvalitné tréningové programy „šité na mieru“ a veľmi úspešne realizuje praktické otvorené tréningy. Tieto tréningy su určené na rozvoj makkých zručností obchodníkov, vedúcich pracovníkov, projektových manažérov, ale aj výkonnych pracovníkov.

Excellent Training je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2000 a je členom poradenskej skupiny APPEL Group, ktorá poskytuje na Slovensku komplexné služby v oblasti ľudských zdrojov už od roku 1994.

Human Progress Centre vznikla pred 14 rokmi pod odbornou garanciou medzinárodnej personálno-poradenskej spoločnosti Management Consulting Jenewein.

Počas celého obdobia realizovali konzultanti a tréneri spoločnosti desiatky úspešných projektov pre slovenské a medzinárodné organizácie v oblasti hodnotenia, prípravy a rozvoja ľudských zdrojov, so zameraním na zvyšovanie úrovne vedomostí, riadiacich a sociálnych zručností manažérov na rôznych stupňoch manažérskej štruktúry i pre špecializované skupiny pracovníkov.

Predovšetkým šlo o vnútrofiremné hodnotiace a rozvojové programy, koučing - priamu pomoc riadiacim pracovníkom pri zabezpečovaní ich osobného rozvoja, odborné kurzy pre členov manažmentu, pracovníkov personálnych útvarov a programy pre kvalifikáciu trénerov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu