Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Vysokým účtom za mobil odzvonilo

Určite sa Vám to stáva. Príde Vám na konci mesiaca účet za firemné telefóny a zatmie sa Vám pred očami. Poradíme Vám ako ušetriť a pritom volať toľko, koľko potrebujete. Rozlúčte sa s vysokými účtami a svoje zarobené peniaze môžete investovať do niečoho iného.

Vyberte si paušál, ktorý sa Vám prispôsobí
Sú mesiace, keď nestíhate dvíhať telefóny a pracujete od rána do večera. A potom príde „hluché“ obdobie, keď je u Vás vo firme práce menej. Na paušáloch O2 Pre firmu je dobré to, že sa Vám prispôsobia. Ak voláte viac, automaticky telefonujete za výhodnejšie ceny. No a keď niekedy potrebujete volať menej, dostanete zľavu z mesačného poplatku, takže aj menej zaplatíte.

Volajte so všetkými za rovnaké ceny
Nemusíte zvažovať, kedy ktorému klientovi zavolať a z akého telefónu. Ak si vyberiete jeden z paušálov O2 Pre firmu, môžete volať do všetkých sietí na Slovensku aj v Čechách za rovnakú cenu, a to už v rámci predplatených minút. A ak u Vás vo firme nepotrebujete nové akciové telefóny, máte počas dvoch rokov až 6 mesiacov paušál len za 1 Sk (bez DPH).

Hneď viete, koľko ušetríte
Určite nemáte čas počítať, kedy, ako dlho a do akej siete voláte a neustále zisťovať, čo je pre Vás a Vašich kolegov výhodnejšie. S paušálmi O2 Pre firmu je to iné. Ponuka je úplne jasná a na prvý pohľad viete, koľko Vaša firma ušetrí.

Riešenie aj pre Vašich blízkych
Všetky výhody, ktoré paušály O2 Pre firmu ponúkajú, si môžete užívať aj so svojou rodinou a priateľmi. Každý deň a každú hodinu si tak užijete volania za výhodnú cenu 1 Sk/min. (bez DPH).

Paušály O2 Pre firmu si môžete aktivovať jednoducho na predajných miestach O2, na www.sk.o2.com alebo na bezplatnej zákazníckej linke 0800 02 02 02.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu