Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nestihli ste konkurz v Bratislave? SkyEurope prilieta za Vami priamo do Košíc!

BRATISLAVA – SkyEurope Airlines, prvá prémiová a vedúca nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe otvára množstvo skvelých nových liniek, pre ktoré hľadá skvelých palubných sprievodcov!

Ak ste nemali možnosť zúčastniť sa otvorených konkurzov v júni a júli v Bratislave, príďte 8. augusta 2007 do košického hotela Best Western Teledom na Timonovej ulici o 10 hodine a staňte sa palubným sprievodcom na palube najmodernejšej flotily v Európe s domovskou základňou na Slovensku v Bratislave!

Na otvorený konkurz nie je potrebné podávať prihlášku, stačí osobne prísť a priniesť si okrem životopisu v angličtine a fotografie celej postavy najmä dobrú náladu a chuť získavať nové skúsenosti a zážitky. O všetko ostatné sa postará tím profesionálov SkyEurope Airlines, ktorí radi medzi sebou privítajú nových kolegov.

Ak spĺňate nasledovné požiadavky, potom neváhajte a 8. augusta príďte!

» ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou
» aktívna znalosť slovenského a anglického jazyka slovom i písmom
» zodpovedný a dobrý tímový hráč
» dochvíľny, flexibilný a ochotný pracovať ktorýkoľvek deň v roku
» človek s chápaním potrieb zákazníka a orientáciou na ich napĺňanie
» v dobrej fyzickej kondícii
» vie plávať
» tetovania a piercingy nesmú byť na viditeľnom mieste

O čom práca palubného sprievodcu je?

Okrem elegantnej uniformy a úsmevu je tou úplne najdôležitejšou povinnosťou palubného sprievodcu zabezpečiť bezpečnosť na palube lietadla. Znamená to, že palubný sprievodca je pripravený riešiť akúkoľvek situáciu, ktorá na palube môže nastať, počnúc „problémovými“ cestujúcimi až po požiar prip. bombu na palube. Aj keď je pravdepodobnosť, že sa palubný sprievodca do takejto extrémnej situácie dostane veľmi malá, je na takéto niečo pripravený. Absolvuje totiž kurz, kde sa naučí podobné situácie riešiť. Ďalšou súčasťou tejto práce je aj predaj rôznych produktov a občerstvenia na palube.

www.skyeurope.com
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu