Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Je vaša pôžička zrelá na výmenu? Otestujte ju!

Splácate jednu alebo viac pôžičiek a občas neviete ako von z večného kolobehu vysokých úrokov a neprehľadných splátok? Možno je na čase vymeniť súčasný úver za výhodnejší. S nasledujúcim rýchlym testom to hneď zistíte.

Splácate úver s tým istým úrokom už dlhší čas?

Máte viac pôžičiek z rôznych bánk alebo nebankoviek a občas sa nevyznáte v ich splácaní?

Radi by ste znížili mesačnú splátku, aby vám ostalo viac prostriedkov na rodinu a hobby?

Ponúkajú v inej banke lepšie podmienky a rovnako, alebo podobnom úvere ako máte?

Pôžičku vymeňte, ak:

Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, mali by ste zvážiť možnosť refinancovania. Pri výmene pôžičky vám banka vymení úrok za výhodnejší. Ten môže oproti tomu starému výrazne klesnúť, napríklad v online banke Zuno viete novú pôžičku získať s úrokom nižším aj o 5 %. Refinancovanie takisto odstráni problémy s neprehľadnými splátkami viacerých úverov, pretože v Zuno si viete zlúčiť až 10 pôžičiek do jednej. Mnoho bánk má na svojich stránkach tiež online kalkulačku, na ktorej si môžete nastaviť dobu splatnosti a určiť tak výšku mesačnej splátky. Preto ak potrebujete mesačne k dispozícii viac prostriedkov, sami si určíte, ako dlho chcete nový úver splácať. Pri novej pôžičke si tiež môžete požičať viac, ako je výška vášho súčasného úveru, takže svoju starú pôžičku nielenže splatíte, ale ostane vám aj čosi navyše.

Bonusová otázka: Odrádza vás od refinancovania predstava zdĺhavého procesu v banke?

Možno ste už o refinancovaní uvažovali, no odrádza vás predstava o náročnosti tohto procesu. Dnes už však nemusíte stráviť polovicu dňa návštevami banky, vybavovaním či papierovaním, pretože si všetko viete zariadiť aj cez internet. Takúto možnosť ponúkajú banky fungujúce online. V Zuno, jedinej online banke bez fyzických pobočiek, vám napríklad stačí vyplniť krátky online formulár na stránke a podpísať ho cez sms.

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu