Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rýchle pôžičky cez internet

(Zdroj: rýchle pôžičky)

Cítite v poslednej dobe problémy s peniazmi? Rozlietli sa na všetky strany a vy neviete ako sa dostať k ďalším? Máme pre vás skvelú správu! Rýchlepôžičky.sk vám ponúkaju revolučný spôsob získania pôžičky, ktorý vás nedostane do kolien, no určite vám pomôže. Jedná sa o online pôžičku.

Ako si správne zažiadať o rýchlu pôžičku

Zabudnite na zložité žiadosti, formuláre a zmluvy. Privítajte jednoduchosť, zrozumiteľnosť a transparentnosť. Presne toto je definícia, ktorá krásne opisuje žiadosť o rýchlu pôžičku.

Na stránke nájdete online formulár, ktorý následne vyplníte. Nejde o žiadne zložité údaje. Ide hlavne o základné informácie, ktoré nám pomôžu identifikovať vašu osobu. Ide o vaše meno, adresu, rodné číslo, číslo občianskeho preukazu.

 Vyplnenie čísla účtu je vašou voľbou. Odporúčame tento údaj doplniť v prípade, že chcete mať peniaze na účte do 24 hodín. Pokiaľ sa takto neponáhľate, alebo číslo účtu nemáte, budú vám peniaze poslané na adresu formou poštovej poukážky.

Nezabudnite vyplniť kolonku s vašim približným platom, požadovanou sumou a termínom splatnosti.

Radšej používate mobil?

Žiadny problém. Žiadosť o pôžičku môžete vyplniť aj cez mobil formou SMS. Stačí vaše údaje napísať do správy a odoslať. O všetko ostatné sa už postarajú naší pracovníci.

Cez mobil môžete využiť aj službu prolong. Táto služba vám zabezpečí oddialenie termínu splatnosti v prípade, že nestíhate. Pokiaľ zistíte, že vám mešká výplata, alebo nebudete mať včas peniaze z nejakého iného dôvodu stačí poslať SMS na číslo 0902 028 028. Do správy napíšete variabilné číslo vašej pôžičky a  rodné číslo. Následne za prolong zaplatíte vopred určený poplatok a máte 15 dní k dobru.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu