Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Finančný online magazín a portál NEXT FUTURE bol oficiálne pokrstený

NEXT FUTURE Zobraziť galériu (7)
NEXT FUTURE (Zdroj: next future)

Online magazín a portál Next Future bol začiatkom roka slávnostne pokrstený v priestoroch Crystal Clubu v Eurovei.

Krstnými rodičmi NEXT FUTURE sa stali Eva Černá, banková ombudsmanka a Richard Walitza, viceprezident MasterCard Europe pre mobilné platby a inovácie MasterCard na Slovensku a v Česku.

Krstilo sa symbolicky jednoeurovkami, ale aj pravým šampanským, a magazínu a portálu Next Future po vyše roku pôsobenia krstní rodičia zapriali ešte mnoho ďalších a úspešnejších rokov.

Pozvanie na krst prijali aj všetci členovia redakčnej rady, ktorými sú zástupcovia najväčších bánk a poisťovní na Slovensku, ako aj Národnej banky Slovenska. Udalosti sa zúčastnili aj partneri, priaznivci a spolupracovníci magazínu Next Future.

Atmosféru dotvárala cimbalová kapela a okrem bohatého rautu bola pre hostí pripravená aj degustácia koňakov a kvalitných vín a taktiež ochutnávka francúzskych cukroviniek.

Magazín Next Future sa nedávno stal aj podporovateľom a partnerom neinvestičného fondu Euro deťom, ktorý bol na krste taktiež oficiálne predstavený. Myšlienku pomoci deťom podporujú aj tváre projektu Euro deťom – uznávané osobnosti z rôznych oblastí: Zuzana Kamasová, Roman Pomajbo, Ján Lašák, Ivo Gogál a Radovan Jurkovič, s ktorými budú postupne publikované rozhovory v jednotlivých vydaniach Next Future.

Celý tím finančného magazínu a portálu Next Future ďakuje krstným rodičom, cenným hosťom i čitateľom za priazeň a aj naďalej vám bude jasne a pútavo prinášať informácie zo sveta financií.

NEXT FUTURE je odborný internetový magazín a portál určený pre manažérov bánk a poisťovní, majiteľov a manažérov finančných spoločností a finančných agentov. Svojím obsahom, zameraním a vybranou cieľovou skupinou je unikátom na slovenskom trhu.

Jadro obsahu Next Future tvoria autorské odborné články, ktoré rozoberajú nové trendy a informácie o nových produktoch z oblasti bankovníctva, poisťovníctva, finančného poradenstva, ale aj svetovej ekonomiky, investovania a realít. Témy sú vyberané s prihliadnutím na aktuálnosť, objektivitu a odbornosť. Viac informácií nájdete na stránke www.nextfuture.sk.

Finančný a spravodajský portál NEXT FUTURE, svojim čitateľom ponúka aj možnosť vyhrať celodenný vstup do wellness centra pre 2 osoby. Stačí odpovedať na otázku: Kto je krstnou mamou portálu www.nextfuture.sk?

Odpovede posielajte do 31. marca 2014 na mailovú adresu redakcia@nextfuture.sk.

Vylosovaní výhercovia budú zverejnení na www.nextfuture.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu