Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ferratum láska na prvý pohľad

Ferratum láska na prvý pohľad
Ferratum láska na prvý pohľad (Zdroj: Ferratum)

Hurá, je tu lásky čas! Samozrejme je to len obrazné. Veď láska je tu neustále a je len na vás, aby ste ju prejavovali čo najčastejšie. Dnes je však uponáhľaná doba, a my preto zabúdame, že milovaní potrebujú tu a tam pocítiť naše teplo. Pre tých, ktorí sú dnešnou dobou postihnutí je tu Valentín. Ten sa pripomína každému a my tak aspoň občas nezabudneme myslieť na blízkych. Obdarujeme svoje lásky a doprajeme si chvíľu relaxu.

Aby to stálo za to

Niekomu stačí jemné pohladenie, niekoho poteší kvet. No pokiaľ chcete urobiť niečo extra špeciálne, to čo hľadáte nenájdete v obchode s potravinami. Skúste zapnúť všetky závity a vymyslieť toho najkrajšieho Valentína, aký kedy bol. Pre príklad. Nikto nepovie nie romantickému pobytu v luxusnom apartmáne. Nájdete tam všetko od šampanského, cez vírivku, až po výbornú večeru a súkromie. Toto skutočne poteší každého. Vypadnúť na dva dni z bežného stereotypu a užiť si pohodu.

Pokiaľ to chcete ešte okoreniť, pripravte si na večer malé prekvapenie v podobe darčeku. Na nákupy nie je nikdy neskoro. Spodné prádlo, pekné oblečenie, či príjemný parfém spravia z vášho večera chvíľu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vaša láska sa prehĺbi na toľko, že sa už nikdy nerozdelíte.

 

Ferratum posilní vašu lásku

Ako je to možné? Poskytne vám rýchle peniaze na to, aby ste vysnívaný výlet a darček mohli kúpiť. Možno máte práve hlboko do kapsy, alebo máte skrátka menší plat a nemôžete si dopriať to, čo by ste chceli. V tomto vám Ferratum poskytne oporu. Vy si podáte jednoduchú žiadosť a zvyšok je už na nás.

 

Na druhý deň máte na vašom bankovom účte prostriedky na rozprávkového Valentína. Požičať si môžete od 25 do 350 euro. So splatením vás nikto naháňať nebude, máte na to 15 až 30 dní. Stačí počkať do výplaty a dlh je splatený lusknutím prsta. Tak čo vy na to? Padnete s láskou do náručia Ferratum?

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu