Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Ako prvá banka ponúkame dostupnejšie úvery na podnikanie

Ako prvá banka ponúkame dostupnejšie úvery na podnikanie
Ako prvá banka ponúkame dostupnejšie úvery na podnikanie (Zdroj: ČSOB)

Podnikáte a neviete odkiaľ zohnať ďalšie peniaze na rozvoj svojho biznisu? ČSOB ako prvá banka na Slovensku prichádza s prelomovou ponukou podnikateľských úverov so zárukou Európskeúnie. Živnostníci, malé a stredné podniky tak teraz môžu získať peniaze vďaka uvoľnenejším pravidlám a úvery sú tak dostupnejšie ako kedykoľvek predtým.

Jednoduchšie podnikanie

Vďaka garancii EÚ môžu výhodné podnikateľské úvery  získať aj tí, ktorí doteraz kritéria na schválenie nespĺňali.  Stačí, pokiaľ predložia jedno daňové priznanie z predchádzajúceho roku.

Dostupnejšie úvery už v ponuke

Výhodné úvery pre podnikateľov  EÚ Investičný úver a EÚ Prevádzkový úver ako jediná banka na Slovensku už aktívne ponúkame v priamej spolupráci s Európskym investičným fondom. Podnikatelia ich  od apríla môžu získať rýchlo a jednoducho, pričom po predložení  štandardných dokladov sa už  do 2 dní dozvedia výsledok posúdenia.

Výhodná úroková sadzba, zľava na poplatku

Okrem lepšej dostupnosti získajú podnikatelia aj ďalší benefit a to v podobe výhodnej úrokovej sadzby a vyššieho limitu. Navyše ušetria 50 % na poplatku za poskytnutie úveru. Zároveň je možné získať aj firemnú kreditnú kartu bez posúdenia klienta.

Koho sa podpora týka

Program na mikroúvery (Micro Credit Guarantee) je určený pre klientov s menej ako 10timi zamestnancami. Ročný obchodný obrat alebo majetok musí byť nižší ako 2 mil. €. Maximálny limit je do 25 000 €.
Program na úvery (Loan Guarantee)  je zase určený pre klientov s menej ako 250 zamestnancami. Obchodný obrat musí byť nižší ako 50 mil. € a maximálny limit do 165 000 €.

Viac informácií o prelomových podnikateľských úveroch nájdete na www.csob.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu