Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ministerstvo vnútra ide nakupovať autá za 23 miliónov eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra spúšťa veľkú súťaž na nákup áut. Rezort chce kúpiť pre seba a iné rezorty približne 1200 automobilov v predpokladanej hodnote 23 miliónov eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré zverejnili vo vestníku.

Ministerstvo bude v tendri vyberať firmy, od ktorých bude najbližšie štyri roky kupovať autá C segmentu, teda nižšej strednej triedy.

Súťaž predpokladá uzatvorenie rámcovej dohody s viacerými uchádzačmi, maximálne tromi. Pri vyhodnocovaní má rozhodnúť ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska dvoch kritérií, a to ceny vrátane ceny za servis a kvalitatívne a úžitkové hodnoty predmetu zákazky. Váha týchto dvoch kritérií má byť v pomere 76:24. Lehotu na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť stanovili do 21. mája.

Rezort vnútra zverejnil zámer kúpiť stovky áut ešte vlani v októbri. Oznámil vtedy aj plán kúpiť okrem osobných áut aj približne stovku dodávok a mikrobusov. Koľko áut skutočne ministerstvo kúpi, bude závisieť od pridelených financií jednotlivým rezortom, odpísali vtedy z ministerstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu