Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Hľadáte výhodnú hypotéku? ČSOB vám odpustí až 3 mesačné splátky

Hľadáte výhodnú hypotéku? ČSOB vám odpustí až 3 mesačné splátky
Hľadáte výhodnú hypotéku? ČSOB vám odpustí až 3 mesačné splátky (Zdroj: ČSOB)

Pri nákupoch, výbere dovolenky či rôznych iných bežných záležitostiach každodenného života sa často riadime podľa toho, čo je pre nás najzaujímavejšie, najkvalitnejšie a tiež cenovo výhodné. Podobný postup preferuje väčšina z nás aj pri riešení otázky svojho bývania - mať ten najkrajší domov a cítiť sa v ňom čo najpríjemnejšie. Zostáva už len nájsť spôsob, akým svoju nehnuteľnosť prefinancujete.

Tým najčastejším je hypotekárny úver. Pokiaľ sa do konca novembra 2012 rozhodnete pre hypotéku od ČSOB, ušetríte až 3 mesačné splátky, ktoré za vás zaplatí banka. Bez toho, aby sa ich výška v budúcnosti akokoľvek navýšila, či predĺžila doba splatnosti úveru. Zároveň získate 100 % zľavu z poplatku za spracovanie hypotéky. Peniaze, ktoré takýmto spôsobom ušetríte, môžete následne použiť na čokoľvek, napr. aj na kúpu zariadenia do vašej novej domácnosti.

Pri riešení bývania je potrebná flexibilita – časová i finančná. V ČSOB sa už do 24 hodín od podania žiadosti o hypotéku dozviete, či s ňou budete môcť pri financovaní kupovanej nehnuteľnosti počítať. Navyše, ak potrebujete peniaze „okamžite“, s  ČSOB hypotékou máte možnosť rýchleho čerpania finančných prostriedkov, a to už do 2 hodín.   

Okrem odpustenia 3 mesačných splátok a zľavy z poplatku za spracovanie hypotéky však   ušetriť aj inak, napr. získaním nižšej úrokovej sadzby, a to vďaka aktívnemu využívaniu bežného účtu od ČSOB, alebo uzatvoreniu poistenia nehnuteľnosti a domácnosti či poistenia úveru pre prípad úmrtia, invalidity, práceneschopnosti a straty zamestnania.  

Ak vám zostávajú peniaze nazvyš a chceli by ste ich použiť na splatenie určitej časti hypotéky, ČSOB umožňuje každoročne realizovať mimoriadnu splátku až do výšky 20 % bez poplatku. Rovnako bezplatne môžete vyplatiť aj celý zostávajúci úver – vždy k dátumu obnovy úrokovej sadzby.

Viac informácií o jedinej hypotéke s nulovou splátkou sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, prostredníctvom ČSOB Linky 24 (0850 111 777) alebo na www.csob.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu