Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Skutočné hviezdy medzi úrokmi

Skutočné hviezdy medzi úrokmi
Skutočné hviezdy medzi úrokmi

OTP Banka Slovensko prináša klientom vynikajúce úrokové sadzby na termínovaných vkladoch. Zhodnoťte svoje úspory výnimočnou sadzbou 3,75 % p. a. s viazanosťou na 2 roky, najlepšou úrokovou sadzbou na trhu až 3,35 % s viazanosťou na 1 rok. Využite aj ďalšie výhodné termínované vklady.

OTP Banka Slovensko, a.s. priniesla v decembri minulého roka zvýšenie úrokových sadzieb na termínovaných vkladoch s kratšou viazanosťou. Pri vkladoch s viazanosťou 6 mesiacov je to 2,60 % p.a., pri viazanosti 1 rok je to 3,35 % p.a. a pri viazanosti na 2 roky je ú.s. 3,75% p.a.. Táto ponuka prináša klientom možnosť skutočne vysokého zhodnotenia úspor, ktoré môžu využiť pri otvorení nových termínovaných vkladov priamo na pobočkách banky.

Termínované vklady patria v súčasnej dobe k najobľúbenejším bankovým produktom na zhodnotenie voľných finančných prostriedkov. Pri rastúcich úrokových sadzbách sa pre klientov zvyšuje aj atraktivita vkladov. 

Akciové úrokové sadzby na terminovaných vkladoch pre fyzické osoby - občanov:

     
 Doba viazanosti vkladov Výška TV v EUR Aktuálna úroková
sadzba p.a.
 6 mesiacov od 150,00 2,60 %
 1 rok od 150,00 3,35 %
 2 roky od 150,00 3,75 %

 

 

Zhodnoťte svoje peniaze a vyberajte kedykoľvek a bez sankcií

Ak chcete zhodnotiť svoje peniaze nadštandardne vysokým úrokom a zároveň mať možnosť výberu kedykoľvek a bez akýchkoľvek sankcií je tu pre Vás bezkonkurenčný otp DYNAMIC vklad. Zriaďte si férový termínovaný vklad otp DYNAMIC s maximálnym zhodnotením. Na vklade máte garantovaný priemerný úrok za celú životnosť vkladu pri viazanosti na 3,5 roka 3,60 % p.a., na 4 roky  3,80 % p.a. na 5 rokov 4,10 % p. a. s minimálnym vkladom 400 €. Vaše prostriedky môžete kedykoľvek a v neobmedzenom počte vyberať bez sankcii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu