Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Oproti Kuchajde vyrastie nový komplex Lakeside Park

BRATISLAVA - Polyfunkčný komplex s celkovým investičným objemom nie menej ako 100 mil. eur sa bude realizovať v štyroch etapách.

Spoločnosť TriGránit Development Corporation prináša do Bratislavy ďalší realitný projekt s názvom Lakeside Park oproti jazeru Kuchajda. "Moderný polyfunkčný komplex s celkovým investičným objemom nie menej ako 100 mil. eur sa bude realizovať v štyroch etapách," uviedla spoločnosť. Polyfunkčný komplex bude mať takmer 88 tis. metrov štvorcových administratívnej plochy, v štyroch vežiach komplexu budú okrem iného aj obchodno-obslužné priestory a 1 850 parkovacích miest v troch podlažiach podzemných parkovísk.

Slávnostný začiatok prvej etapy je stanovený na štvrtok 12. októbra 2006. Súčasťou prvej etapy má byť 24 tis. metrov štvorcových administratívnej plochy, obchodných priestorov a 500 parkovacích miest. "Prvá veža by mala byť dokončená v druhom štvrťroku 2008," komentovala firma. Generálnym dodávateľom stavby je spoločnosť Skanska SK.

Spoločnosť TriGránit Development Corporation začala svoje developerské aktivity na slovenskom trhu rozvíjať pred vyše 10 rokmi. V hlavnom meste SR, v Bratislave, doteraz preinvestovala viac ako 100 mil. eur. Realizovala napríklad stavbu Polus City Centra či Millennium Tower I a II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu