Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Billa Slovensko vlani zvýšila obrat o 6,1 % - na 260 mil. eur

BRATISLAVA - Obrat obchodnej spoločnosti Billa Slovensko v minulom roku medziročne vzrástol o 6,1 %. Ako ďalej informovala spoločnosť, brutto obrat firmy tak vlani dosiahol 260 mil. eur, čo je v prepočte zhruba 9,715 mld. Sk.

Billa Slovensko, ktorá patrí do rakúskej skupiny Rewe Group Austria, pritom po prebratí supermarketov Delvita v roku 2005 v súčasnosti patrí so svojimi 82 filiálkami do prvej trojky v segmente supermarketov na Slovensku.

Billa Slovensko prechádza v súčasnosti personálnymi zmenami, keď na pozíciu finančnej riaditeľky nastupuje Jana Zemánková, ktorá spolupôsobila pri budovaní siete Billa v Českej republike. Funkciu riaditeľa pre operatívny obchod bude podľa informácií spoločnosti zastávať Zoltán Csóka. Obaja noví členovia vedenia tak doplnia dlhoročného generálneho riaditeľa a hovorcu Billa Slovensko Petra Seidnera.
REWE Group Austria, materská spoločnosť BILLA Slovensko, otvorila už v roku 1993 pod značkou BILLA prvé supermarkety na Slovensku. Prevzatím supermarketov Delvita v roku 2005 si spoločnosť posilnila svoju trhovú pozíciu a dnes patrí so svojimi 82 filiálkami a obratom 260 miliónov EUR do prvej trojky v segmente supermarketov. BILLA zavádza nové štandardy v obchode s potravinami – prevzaté predajne Delvita plynulo prechádzajú na modernú a úspešnú koncepciu supermarketov BILLA.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu