Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Od zajtra budeme opäť tankovať lacnejší benzín

BRATISLAVA - Tento týždeň bude šiesty v poradí, kedy si povieme: "Cena benzínu je znovu o čosi nižšia!" Aj nafta zlacnie. Podľa internetovej stránky Natankuj.sk by benzíny mali zlacnieť približne o 0.60 až 0.70 Sk/liter, nafta dokonca až o 1.20 Sk/liter.

"Odkedy monitorujeme ceny pohonných látok, tak výrazné zlacnenie nafty Slovensko ešte nezažilo. Aj preto by sa od zajtra malo dať toto palivo natankovať za cenu tesne nad hranicou 39 Sk/liter - niekde aj lacnejšie. Mimochodom, na svetových trhoch to vyzerá tak, že zajtra to nebude posledné zlacňovanie nafty v najbližšom čase. A tak sa môžeme pomaly chystať aj na naftu, ktorej cena sa bude začínať na číslo 38", píše sa na internetovej stránke.

Natankuj.sk dokonca odhaduje, že po zajtrajšom zlacnení by cena 95-ky mohla klesnúť pod 38 Sk/liter. "Podľa našich predpokladov sa tento týždeň ukončí séria znižovania cien benzínov, no nemyslíme si, že počas najbližších dvoch týždňov by ich ceny mali ísť smerom hore," uzatvára svoju prognózu Natankuj.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu