Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tatra banka mala problém s Internet bankingom

BRATISLAVA - Pri zadávaní platobných príkazov prostredníctvom Internet bankingu sa v utorok v Tatra banke vyskytla v niektorých prípadoch situácia, kedy platba od klienta bola poukázaná na iný účet ako klient zadal. Na niektoré účty tak boli pripísané platby, ktoré majiteľom účtov nepatria.

"Táto situácia nastala z dôvodu technického problému a momentálne banka pracuje na jeho odstránení. Zabezpečíme, aby už k zajtrajšiemu dátumu boli všetky platby spätne správne zaúčtované," uviedol pre agentúru SITA hovorca banky Roman Začka.

Majoritným akcionárom Tatra banky je Raiffeisen International Bank - Holding AG s podielom na hlasovacích právach vo výške 72,44 %, Tatra Holding drží 14,11 % akcií, zvyšok vlastnia menší akcionári. Skupina vykonáva svoju činnosť na Slovensku prostredníctvom 140 pobočiek a expozitúr, vrátane obchodných centier a centier bývania. Do konsolidácie skupiny okrem samotnej banky patrili k uvedenému dátumu aj Tatra Group Servis, s.r.o., Tatra Asset Management, správ. spol. a.s., Eliot, s.r.o., TG Strom, s.r.o., Tatra Group Finance, s.r.o., Tatra Billing, s.r.o., Tatra Leasing, s.r.o., Centrum bývania, s.r.o., Tatra Reality, s.r.o., Tatra-Leasing, s.r.o., Slovak Banking Credit Bureau, s.r.o. a Doplnková dôchodková spoločnosť Tatra banky, a.s.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu