Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

9 dôvodov prečo vymeniť starú banku za novú

ZUNO Visa karta
ZUNO Visa karta

Bankový svet sa v čoraz väčšej miere presúva z kamenných bánk do tých, ktorých adresa je na internete. Internetové banky sa stávajú novodobým fenoménom, lebo ľuďom zjednodušujú život. Šetria ich peniaze, ale najmä čas.

Dnešní aktívni ľudia ocenia, že už vďaka nim nemusia kvôli banke nikam chodiť. Prostredníctvom počítača alebo mobilu majú správu svojich peňazí vo vlastných rukách. 
 
Ak stále váhate, či začať s pohodlným online bankovníctvom, nová direct banka ZUNO vám prináša 9 argumentov, prečo toto rozhodnutie ďalej neodkladať:

1. V ZUNO máte na vkladoch vždy isté top úroky. Keď porastú sadzby na trhu, porastú aj tie vaše v ZUNO. Nebudete tak musieť porovnávať úroky v iných bankách.


2. So ZUNO sporíte bez akejkoľvek viazanosti a pritom máte top úroky. ZUNO nepozná minimálne vklady a zostatky, ani zbytočné poplatky a podmienky. Klient má pritom peniaze kedykoľvek k dispozícii ako na bežnom účte a zároveň s úrokom, ktorý neraz dosahuje alebo prevyšuje úročenie na ročných termínovaných vkladoch v klasických bankách.


3. Za ZUNO stojí silná a stabilná rakúska banka Raiffeisen, ktorá sa o peniaze stará už 125 rokov. ZUNO má preto zázemie, ktorému môžete dôverovať.


4. ZUNO nemá nákladnú sieť pobočiek. To, čo ušetrí, vám jednoducho vráti späť v podobe lepších podmienok – nižších poplatkov a vyšších úrokov v porovnaní s tradičnými bankami. Vďaka tomu máte v ZUNO ÚČET zadarmo, SPORENIE bez viazanosti a s top úrokom a VKLADY na dlhšie obdobie, ak chcete zo svojich peňazí získať maximum.


5. Nemusíte hneď meniť banku. Top úroky dostanete, aj keď budete so ZUNO iba sporiť.


6. Top úroky máte v ZUNO za každé vložené euro. Pre každého klienta bez rozdielu. V ZUNO vás nikdy neprekvapia skryté podmienky, ako napríklad niekoľkotisícový minimálny vklad, ak chcete získať úrok, ktorý vás zaujal v reklame.


7. AUTOPILOT od ZUNO vám umožní mať peniaze vždy poruke a zároveň zarábať na top úroku. Stačí si nastaviť minimálnu a maximálnu sumu na ÚČTE, zvyšok AUTOPILOT automaticky každú noc presúva na SPORENIE. A na rozdiel od iných bánk ich vie obratom poslať aj späť. Práve vtedy, keď ich potrebujete.


8. Bezpečnosť vašich peňazí a súkromia je pre ZUNO na prvom mieste. Používa najmodernejšie technológie a systémy neustále kontroluje. Všetky dáta prenášané medzi vaším online bankingom a ZUNO sú šifrované.


9. Kam by ste chodili, keď nemusíte? ÚČET zadarmo si v ZUNO otvoríte pár klikmi na webe. Stať sa klientom ZUNO vás nestojí ani cent. Všetko vyriešite rýchlo a jednoducho z domu. Ušetrený čas tak môžete venovať dôležitejším veciam ako banke.


Viac na www.zuno.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu