Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zunovala sa vám stará banka?

Platobná karta ZUNO Zobraziť galériu (3)
Platobná karta ZUNO

Koncept jednoduchého a moderného bankovníctva 21. storočia dáva čoraz viac zelenú direct a internetovým bankám. Sú pre ľudí, ktorí pred trávením času na pobočkách uprednostňujú spravovanie peňazí cez počítač alebo mobil. Silná rakúska banková skupina Raiffeisen Bank International prináša tento model do strednej a východnej Európy v podobe nového člena rodiny, s ktorým klienti šetria nielen čas, ale aj peniaze.

Jej nová direct banka ZUNO na rozdiel od tradičných bánk ponúka účet zadarmo, vždy top úroky na každé vložené euro a žiadne zbytočné poplatky. V ZUNO si navyše môžete užívať top úroky aj bez akejkoľvek viazanosti. Sporiaci účet od ZUNO nepozná minimálny vklad, zostatok, ani poplatky a podmienky, ktoré musíte v iných bankách splniť, aby ste dostali úroky, ktoré vidíte v reklame. Vkladať a vyberať svoje peniaze môžete kedykoľvek. Bez akýchkoľvek sankcií. Je na vás, či si do ZUNO presuniete všetky svoje trvalé príkazy a inkasá alebo budete so ZUNO iba sporiť. Stať sa klientom ZUNO vás pritom nestojí ani cent.

Čo ZUNO ušetrí na nákladnej sieti pobočiek, to jednoducho vracia späť v podobe lepších podmienok pre svojich klientov. Online banking, chat alebo call centrum sú k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni z pohodlia vášho domova.

Je to banka pre všetkých, ktorí ocenia, že už nemusia nikam chodiť, keď chcú niečo vybaviť. ZUNO si totiž uvedomuje, že v živote sú dôležitejšie veci, ako banka.

Viac na www.zuno.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu