Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neuveriteľné: Veštica sľubovala ochranu nebohej!

 Mária Juhásová zomrela pred šiestimi rokmi.
Mária Juhásová zomrela pred šiestimi rokmi.

POPRAD - Jasnovidka Esmeralda má dobré srdce. Márii Juhásovej z Popradu sľubovala ochranu pred hroziacim nebezpečenstvom, a ako bonus - výhru 2 150 000. Má to len jeden háčik. Mária Juhásová je už 6 rokov mŕtva.

Jasnovidka poslala na adresu nebohej nedávno list, v ktorom jej vykresľuje, čo všetko hrozné ju čaká. Hovorí sa tam o nebezpečných ľuďoch, o katastrofe a nešťastí.

Všetky hrôzy mali vyvrcholiť 15. januára 2005, po tomto dátume už vraj bude neskoro na ochranu zo strany Esmeraldy. Ak však oslovená zašle jasnovidke 690 korún, kliatba zmizne a ona dokonca vyhrá milióny, kúpi si byt, bude chodiť na dovolenky a na bankety.

Sumu 690 korún jej Mária Juhásová mala zaslať do P. O. Boxu 80 v Bratislave 3. Celá udalosť však príbuzných zosnulej šokovala. "Mňa to pobúrilo najmä kvôli manželke," povedal manžel nebohej Ján Juhás (49) z popradského sídliska Juh 3. "No chcel by som varovať množstvo ľudí, ktorí by na niečo takéto mohli naletieť."

Nový Čas oslovil firmu, ktorej by podľa poštovej poukážky mal patriť uvedený P. O. Box. "Je to pre nás šok, o ničom nevieme, žiadne jasnovidecké služby nerobíme," povedala Soňa M. z tejto firmy so sídlom v Klenovci. "Suma 690 Sk nie je na trestný čin, no ak pôjde o viac takýchto prípadov, môže ísť o trestný čin podvodu," povedal popradský policajný riaditeľ Milan Ščigulinský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu