Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Rekordný jackpot: Ponúka 51 006 661 Sk!

BRATISLAVA - Stávkový ošiaľ naberá na obrátkach. V hre loto je opäť rekordný jackpot. Ak dnes večer uhádnete v I. ťahu všetkých 6 vyžrebovaných čísel, vyhráte viac ako 51 miliónov slovenských korún!

"Presne 51 006 661 Sk. Je to najvyššia suma v histórii lotériových hier na Slovensku," spresnila informáciu Lele Zemanová, zastupujúca spoločnosť Tipos. V jackpote je sumička, ktorou môžete urobiť radosť pod stromčekom nielen sebe, ale aj svojim blízkym. Veď najbližšie žrebovanie je už dnes, teda dva dni pred Štedrým dňom. Prípadný šťastlivec by si teoreticky aj prakticky mohol vyzdvihnúť svoju výhru už zajtra.

Väčšina výhercov to však potrebuje "rozdýchať" a prihlásia sa až po niekoľkých dňoch či dokonca týždňoch. "Nárok na výhru si musí výherca uplatniť najneskôr do 35 dní od podania stávky. Výhry nad 100-tisíc korún vyplácame výlučne v sídle spoločnosti Tipos v Bratislave," hovorí Milan Homoľa z Tiposu. Z Michaloviec do Bratislavy musel pred dvomi týždňami pricestovať aj výherca doteraz najvyššieho vyplateného jackpotu v histórii, ktorý mal hodnotu 43 966 706 korún.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu