Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z mobilu nezvestného Petra prichádzajú zvláštne SMS-ky

BRATISLAVA - Bezkonfliktný chalan do "pohody". Takto charakterizovala Petra Bodnára (21) jeho sestra Silvia (26), keď prišla na políciu oznámiť jeho zmiznutie a požiadať o pomoc pri pátraní.

Naposledy ho videli, ako vychádza z vchodu na Strečnianskej 9 v pondelok 13. septembra ráno o pol ôsmej. Na sebe mal oblečenú tmavozelenú bundu, sivé nohavice "kapsáče" a na chrbte batoh. Pravdepodobne si to namieril na zastávku autobusu č. 97 na Holíčskej ulici. Tam sa však stopa po Petrovi končí.

Rodina je zúfalá. "Zo svojho mobilu nám síce odpovedá na SMS-ky, tie však evidentne namiesto neho píše niekto iný. Brat ma totiž nikdy neoslovuje menom. Máme svoje oslovenia, ktoré poznáme iba my," snaží sa rozlúštiť záhadu Silvia. S bratom mala vždy výborný vzťah a ani s rodičmi neprichádzal do konfliktu.

Peter Bodnár je štíhlej postavy, vysoký je 168 centimetrov a v ľavom uchu nosí strieborný krúžok. "Preverujeme miesta, kde by sa mohol nachádzať. Bolo vyhlásené pátranie," tvrdí bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová. Ak o Petrovi niečo viete, zavolajte na 0903 349 336 alebo priamo na políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu