Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rýchly a lacný nákup

Maturant Peter Csík skončil na celoslovenskej súťaži Eurowards medzi 10-timi najlepšími.
Maturant Peter Csík skončil na celoslovenskej súťaži Eurowards medzi 10-timi najlepšími.

ROŽŇAVA - Doma internet nemá. Na obchodnej akadémii sa s ním však rožňavský maturant Peter Csík (19) natoľko zblížil, že zaujal porotu. Podnikateľským nápadom virtuálnej ponuky tovaru a služieb na celoslovenskej súťaži Eurowards skončil v desiatke najlepších!

Zaujímavý projekt rýchlo, lacno a dobre nakúpiť nazval podľa iniciálok svojho mena CSP internet, s. r. o. Presadiť by sa však chcel nielen v Gemeri.

"Je to virtuálny obchodný systém on-line trh. Cez internet možno získať informácie o výrobkoch, službách a firmách bez náročného hľadania. Po zaregistrovaní sa, za ktoré platia poplatok iba firmy, inzerent zadá svoju požiadavku. Takmer okamžite dostane odpoveď," vraví úspešný študent Peter Csík, ktorý sa po absolvovaní vysokej školy ekonomickej chce venovať práve podnikaniu v tejto oblasti.

Jeho nápad by veľmi pomohol napríklad ľuďom, ktorí hľadajú fotoaparát istých parametrov, alebo sa chcú vydať na túru do oblastí, ktoré nepoznajú. "Po zadaní ceny, ktorú sú žiadatelia ochotní vynaložiť, a ďalších informáciách, v systéme zaregistrované firmy obratom zašlú svoju ponuku mailom, ale aj mobilom!" priblížil svoj projekt, na ktorom je najnáročnejší vývoj softvéru. Zhruba miliónová vstupná investícia by sa však mohla vrátiť už do roka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu