Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kto vyhral vstupenky na premiéru hry Tattoo v Aréne?

Szidi Tobiás
Szidi Tobiás

Portál Zoznam pripravil pre vás prvú zo série súťaží o vstupenky na predstavenia do divadla Aréna. Na úvod môžete vyhrať lístky na premiéru hry Tattoo, ktorá sa uskutoční 3. októbra 2004 o 19.00 hod v divadle Aréna na pravom brehu Dunaja.

Lea, nezamestnaná herečka, ktorá finančne prežíva vďaka predaju hudobných programov na internet, a Fred, neúspešný spisovateľ, sú pár s málom peňazí, ale s veľkými umeleckými ambíciami a neskorumpovateľnými ideálmi. Žijú spolu v malom jednoizbovom byte, ktorý im slúži zároveň ako ateliér.

V jeden deň Lein bývalý priateľ Tiger naruší ich bohémsku idylu. Stala sa z neho vychádzajúca hviezda kvôli potetovanému telu a starosti o peniaze na každodenné potreby sú pre neho vzdialené. Tiger sa bojí, že keď zomrie, stiahnu z neho kožu a tá bude slúžiť ako podnožka pred posteľ, preto ju daruje Lei za sľub, že ju nepredá.

O niekoľko týždňov Alex, Tigrov priateľ príde k Lee a Fredovi rozpráva, ako Tiger zomrel a on prišiel splniť Tigrovu poslednú vôľu - prekvapenej Lee a Fredovi dotrepe do bytu preparované telo Tigra v sklenenej krabici.

Čo s preparovaným Tigrom? Dodržať sľub alebo predať? Navyše, o telo prejaví záujem Naomi, Tigrova milenka a majiteľka galérie....

Réžia:Martin Čičvák
Hrajú: Jozef Vajda, Szidi Tobiás, Henrieta Mičkovicová / Lucia Hurajová, Jaromír Nosek, Alexander Bárta / Juraj Bernáth.

Viac informácii na www.divarena.sk

Dvaja z vás, ktorí nám do 30. 9. 2004 pošlú správnu odpoveď na súťažnú otázku, sa môžu tešiť zo vstupeniek na premiéru hry Tattoo v Aréne.

Súťažná otázka: Kto je autorom divadelnej hry Tattoo??

Správna odpoveď: dramatik Igor Bauersima

Výherca: Zuzana Záhorová, Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu