Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov s muzikálovým filmom Príbehy z Lesov!

Príbehy z lesov Zobraziť galériu (4)
Príbehy z lesov (Zdroj: Saturn)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SATURN ENTERTAINMENT pre vás pripravili súťaž o rodinné vstupenky do kina.

V týchto dňoch prichádza do kín zábavný muzikál „Príbehy z lesov“. Je to moderná spleť obľúbených rozprávok bratov Grimmovcov. Klasické príbehy o Popoluške, Červenej Čiapočke, Jackovi a fazuľke a Zlatovláske sú prepletené do jedného rozprávania, ktorého spojivom je kliatba zlej čarodejnice v podaní trojnásobnej držiteľky Oscara Meryl Streep.

„Príbehy z lesov” sú jedinečným filmovým zážitkom. Sú metaforou života a straty. Spojením hudby, komédie, fantastických hereckých výkonov, nádherných scén a kostýmov. Je v nich niečo pre všetkých - mladých aj starých, malých aj veľkých.

Zaujímavosťou je, že v „Príbehoch z lesov“ je les samotný braný akoby bol jednou z postáv. Je osobnosťou. Metaforou pre mnoho vecí v bežnom ľudskom živote. Je miestom, kde si môžete splniť svoje sny a priania. Konfrontovať sa so svojimi obavami, stratiť sa, vyrásť a naučiť sa ísť vpred. Stelesňuje cyklus života v zmysle, že počas svojej cesty napredujeme a uvedomujeme si, že naša púť nemusí byť taká, aká sme si mysleli, že bude. Neexistujú žiadne skratky, musíme si prejsť dobým a zlým. Práve toto všetko nás utvára. Jednoducho: „Treba sa vydať do lesa a dúfať, že z neho vyjdeme ako lepší človek“.

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať rodinnú vstupenku do kina (pre 4 osoby) na projekciu filmu Popoluška.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Ako sa volá herec, ktorý stvárnil vo filme postavu vlka?:

a)      Johnny Depp

b)      John Travolta

c)      Samuel L. Jackson

Výhercovia:

Lubica Malacká, Bratislava

Miroslava Valikova, Banská Bystrica

Karin Andrejkovičová, Čaňa

Blahoželáme!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu