Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Poznáme výhercov súťaže o DINOSAURIE CENY!

VYHRAJTE ÚŽASNÉ DINOSAURIE CENY! Zobraziť galériu (10)
VYHRAJTE ÚŽASNÉ DINOSAURIE CENY! (Zdroj: Barracuda)

Topky.sk a spoločnosť Barracuda Movie si pre Vás pripravili súťaž s dobrodružným filmom pre celú rodinu Prechádzky s dinosaurami – film v 3D, ktorý môžete vidieť v kinách od 19. decembra so slovenským dabingom.

Príďte zažiť dobrodružstvo tak skutočné, že sa ocitnete medzi dinosaurami, prežijete dobu týchto obrov v najväčšom príbehu za posledných 100 miliónov rokov, ktorý bol inšpirovaný mimoriadne úspešným seriálom televízie BBC.

Teraz máte skutočne možnosť stať sa súčasťou sveta, v ktorom vládnu dinosaury. To, čo ste si doteraz mohli len predstavovať sa stáva skutočnosťou a vaša cesta do druhohôr môže začať. Zažijete putovanie s dinosaurami v dobách, keď vládli na Zemi. Ich cesta začína pred 70 miliónmi rokmi na Aljaške, kde ich každý rok dlhá a temná zima núti v tisíchlavých stádach k sťahovaniu z ich domovov za potravou na juh.

Dinosaury už dlho predstavujú jedinečný fenomén, ktorý ako magnet priťahuje deti aj dospelých. Príbeh filmu Prechádzky s dinosaurami – film v 3D je vystavaný na základe najnovších poznatkov a je strhujúcim zážitkom stvoreným práve pre filmové plátno. Nedávne paleontologické objavy v spojení s prelomovými filmovými technológiami teraz predstavia nové a jedinečné dinosaury, ktoré sú skutočnejšie ako kedykoľvek predtým.

 

Zapojte sa do súťaže a traja z Vás majú možnosť vyhrať tričko + puzzle Prechádzky s dinosaurami – film v 3D.

 

Stačí, ak správne zodpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku.

Akým druhom dinosaura je hravý hrdina filmu Prechádzky s dinosaurami Patchi?

1 Gorgosaurus

2 Pachyrhinosaurus

3 Hesperonychus

 

Výhercovia:

Jana Žiaková, Sereď

Juraj Hinca, Trnava

Július Titič, Humenné

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu