Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kto vyhral Motorolu FUN phone?

Motorola W220 Zobraziť galériu (4)
Motorola W220

Motorola a FUN rádio predstavili spoločný produkt pre slovenský trh – FUN phone. Jeho základom je telefón Motorola W220, ktorý teraz môžeš vyhrať na Bleskovkách.

Okrem jedinečného dizajnu nadväzujúceho na úspešnú „žiletkovú“ radu RAZR, farebného displeja, možnosti posielania MMS a zabudovaného FM rádia s predvoleným FUN rádiom, dostanú používatelia omnoho viac!

Jingle, tapety a fotografie obľúbených moderátorov FUN radia sú iba zlomkom výhod, ktoré FUN phone prináša. Každý, kto si FUN phone kúpi do konca decembra, bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny od Motoroly a hlavnú cenu – výlet pre dvoch do Chicaga s vreckovým 100 000 Sk. Po zaregistrovaní na stránkach FUN radia sa navyše stane členom FUN phone gangu s množstvom výhod. A to všetko za neuveriteľne nízku cenu 3 290 Sk.

Na Slovensku sa FUN phone predáva v ružovej a čiernej farbe. Samotná Motorola W220 je telefón véčkovej konštrukcie s príťažlivým dizajnom. Na rozdiel od väčšiny véčok by ste na ňom však vonkajší displej hľadali márne. Nahradili ho tri farebné ikony, ktoré signalizujú, či vám niekto volá, máte neprečítané správy alebo slabú batériu.

Hlavný displej má rozlíšenie 128 x 128 a zobrazuje 65 tisíc farieb. Nepretržitú zábavu vám ponúka vďaka zabudovanému FM rádiu, pomocou ktorého môžete vaše obľúbené FUN rádio počúvať kdekoľvek sa nachádzate. GPRS a WAP 2.0 vám zas umožní surfovať po internete, sťahovať si nové zvonenia alebo obrázky, ktoré môžete poslať svojim známym cez MMS.

„FUN phone je novou etapou v predaji mobilných telefónov, pretože tento projekt je jedinečný nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe,“ hovorí Peter Dovhun, Country Manager Motoroly na Slovensku. „Používatelia získajú nielen skvelý telefón za neuveriteľnú cenu, ale navyše sa po zaregistrovaní stanú členmi FUN phone gangu. Okrem predvianočnej súťaže sú zároveň pozvaní aj na prvú FUNMOTO party, ktorá sa uskutoční hneď v prvom štvrťroku. V priebehu roka 2007 pripravíme v spolupráci s FUN rádiom aj ďalšie FUNMOTO akcie, na ktoré budú členovia FUN phone gangu pozvaní SMSkou,“ dodáva P. Dovhun.

Súťažná otázka


Na ktorej stránke sa môžete zaregistrovať do FUN phone gangu?

1. www.funradio.sk
2. www.zaregistrujsadofunphonegangu.sk 

Správna odpoveď:

1. www.funradio.sk 

Výherca: 
Miloš Kopecký

Výherca bude kontaktovaný telefonicky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu