Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Poznáme víťazov súťaže s filmom Veľká svadba!

Veľká svadba Zobraziť galériu (5)
Veľká svadba (Zdroj: Bontonfilm)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. pre vás pripravili súťaž s filmom Veľká svadba.

V trochu bláznivej romantickej komédii sa počas svadobného víkendu zídu pod jednou strechou (a na jednom plátne) hneď štyria držitelia Oscara: Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams a spolu s nimi aj najtalentovanejší zástupcovia mladej hollywoodskej generácie.

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) sa chcú vziať. Nič zvláštne,  keby sa do veci nevložila Alejandrova biologická matka, ktorá sa nečakane rozhodla zúčastniť sa chystanej svadby. Jej katolícka viera je nezlučiteľná so skutočnosťou, že manželia Griffinovci, ktorí Alejandra vychovali ako vlastného, sú rozvedení. 

Exmanželia Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) sa teda rozhodnú rozohrať neveľmi šťastnú frašku: pred Alejandrovou biologickou matkou sa budú tváriť ako spokojný manželský párik. Do riskantnej hry sa zapoja aj ich deti Lyla (Katherine Heigl) a Jared (Topher Grace), ba aj Donova dlhoročná partnerka Bebe (Susan Sarandon) a oddávajúci kňaz otec Moinighan (Robin Williams). Je jasné, že všetkých čaká poriadne hustý víkend!

Aké ťažké je po rokoch odlúčenia predstierať, že žijete v harmonickom manželstve? Ako sa vyrovnať so skutočnosťou, že ste svojim rodičom podobnejší, než by ste si možno priali? Dočkáme sa májového happy endu? Uvidíte čoskoro v kinách.

Zapojte sa do súťaže a traja z vás majú možnosť vyhrať balíček dekoratívnej kozmetiky Mary Kay® v hodnote 30 € a lístky do kina pre 2 osoby na romantickú komédiu Veľká svadba.

Stačí, ak správne odpoviete na nasledovnú súťažnú otázku.

Rodina Griffinovcov sa vo filme Veľká svadba chystá na:

1) veľké jarné upratovanie

2) sťahovanie

3) svadbu

Správna odpoved: 3

Výherkyne:
Zuzana Gáliková
Petra Rychtáriková
Juliana Bakošová

GRATULUJEME!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu