Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Výhercovia bestsellerov Timey Keresztényiovej!

Timea Keresztényiová Zobraziť galériu (5)
Timea Keresztényiová

Timea Keresztényiová píše len bestsellery! O písaní kníh pritom nikdy neuvažovala. Ľudia ju skôr poznávali podľa charakteristického hlasu, ktorý niekoľko rokov patril k Rádiu Koliba, neskôr premenovanému na Rádio Okey. Dnes pracuje ako šéfka publicistiky v časopisoch Eva a Madam Eva.

Na napísanie prvej knihy ju „prehovorila“ Evita Urbaníková. V roku 2008 len rozbiehala svoje vydavateľstvo Evitapress a oslovovala svoje kamarátky, o ktorých vedela, že prežili vo svojom živote niečo dramatické. Bol to aj Timein prípad.

Tak vznikla jej prvá knižka Bez dcéry som neodišla – príbeh Slovenky, ktorá sa na dovolenke v Keni zamilovala do černocha, nechala na Slovensku celý svoj dovtedajší život a odišla žiť s mužom z inej kultúry do jeho krajiny. V Keni sa jej aj narodila dcérka, no napokon aj spolu s ňou za dramatických okolností Afriku opustila a vrátila sa domov.

Ani na Slovensku nebol Timein život slobodnej matky s dieťaťom tmavej pleti jednoduchý. Voľným pokračovaním knihy Bez dcéry som neodišla tak bola Sama mama – príbeh o strachu, výčitkách, smútku aj tragikomických udalostiach, aké single mamy zažívajú denne.

Sama mama sa stala jedným z najpredávanejších titulov roku 2010 na Slovensku a Timea Keresztényiová za ňu získala Zlatú knihu.

V týchto dňoch prichádza na trh jej úplná novinka Donevidenia. Svoj vlastný osud už Timea v knižkách uzavrela, píše príbeh inej ženy. Ženy, akých môžu byť tisíce.

Žije v spokojnom manželstve, v ktorom peniaze prestanú byť problémom prakticky zo dňa na deň. Oveľa pomalšie  a nenápadnejšie sa však vytráca to hlavné, čo kedysi partnerov spájalo – obdiv, rešpekt a úcta. Hlavná hrdinka odmieta pripustiť, že jej manžel môže byť neverný a snaží sa vzťah zachrániť. Na to však treba dvoch.

 

Vyhrajte všetky tri knihy od Timey Keresztényiovej aj s jej podpisom a venovaním!

Timea Keresztényiová
Zobraziť galériu (5)

Súťažná otázka:

Knihy Timey Keresztényiovej patria medzi najznámejšie a najvyhľadávanejšie slovenské bestsellery.
Viete koľko ich už predala?

1. 20 tisíc
2. 30 tisíc
3. 40 tisíc 

Správna odpoveď  je 40 tisíc

 

Výhercovia súťaže:

 

Peter Benko, Liptovský Mikuláš
Renáta Puchlová, Štefanov nad Oravou
Aneta Matušňáková, Hlohovec

Gratulujeme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu