Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Belohorcová: Prosí o prácu! A znova Markízu...

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (14)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Nestačil jej ani katastrofálny prepadák v Big Brother-Súboj! Bývalá moderátorka tejto markizáckej reality show Zuzana Belohorcová (29) chce znovu hviezdiť na obrazovke. A opäť v televízii v Záhorskej Bystrici.

Hoci sa po tvrdej kritike svojich moderátorských schopností vyjadrila, že pre Slovákov už nič robiť nebude, po mesiaci zmenila rétoriku! Opäť sa jej zacnelo po sláve a svetlách reflektorov. Od skončenia reality show si Zuzana ničnerobenie dlho neužila. Jej túžba po návrate na televíznu obrazovku v nej stále je. A ešte aj rastie. Plavovláska sa nádeja, že rovnako ako dostala Iveta Malachovská od Markízy druhú šancu v súťažno- zábavnej relácii Hodina pravdy, dostane možnosť tretieho comebacku aj ona. „V Markíze začínajú duť dobré vetry, hádam zadujú aj k ďalším dobrým osvedčeným tváram, ktoré na to čakajú,“ robila si Belohorcová „samoreklamu“. V jej prípade je ťažké určiť, či po meganeúspechu v Big-Brother ide o priveľkú odvahu, drzosť, alebo nedostatok sebakritiky...

Svoju snahu znovu zažiariť v televízii potvrdila esemeskou aj Novému Času: „Samozrejme, otvorená som pracovným ponukám, či už z televízie Markíza, alebo z iných médií.“ Žiaľ, s plavovláskou už neráta ani Markíza. „Vo vysielacej štruktúre, ktorá je v štádiu príprav, sa pre Zuzanu nenájde vhodný formát,“ skonštatovala hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Belohorcovej túžba po moderátorskom fleku je pochopiteľná, veď „vymietla“ už všetky televízie. Začínala ako Rosnička v Slovenskej televízii, od počasia prešla k erotickému Láskaniu na Markíze, a potom ju zlákali Česi do šteklivého Peříčka. Naposledy znovu zakotvila v Markíze ako moderátorka reality show Big Brother- -Súboj, kde sa však neujala. No teraz na ponuku čaká márne. Zostane jej však viac času na štúdiá, veď vlani - práve pre pracovnú zaneprázdnenosť - ledva urobila skúšku z ekonómie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu