Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britney zavarila ferrari!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears

LOS ANGELES - Snaha pochváliť sa bratovi Bryanovi svojím šoférskym umením popovej speváčke Britney Spears nevyšla. Chcela sa predviesť v nablýskanom ferrari, no odišla s dlhým nosom. Ručné preraďovanie rýchlostí v športovom aute jej zrejme veľa nehovorí a po chvíli drahé ferrari vypovedalo poslušnosť. A to pred desiatkami paparazzov.

Speváčka na materskej dovolenke Britney Spears (24) sa chcela na chvíľu odreagovať a predviesť sa v manželovom striebornom ferrari. Spoločnosť jej robil brat Bryan, ktorému sa rozhodla predviesť, čo drahý športiak ukrýva pod kapotou. Na širokej a rovnej ulici v Malibu zošliapla plynový pedál až na podlahu a so širokým úsmevom na tvári sledovala, ako sa ručička otáčkomera blíži k červenej zóne. Britney však akosi pozabudla, že sedí vo „fáre“, kde treba rýchlosti preraďovať manuálne.

Na frekventovanej štvorprúdovke trápila auto dovtedy, kým elektronický bezpečnostný systém automaticky nezablokoval zapaľovanie, aby sa drahý motor nepoškodil. Britney tak aj s bratom ostala stáť v strede cesty a zablokovala premávku. Netrvalo dlho a speváčke na pomoc prišli paparazzovia. Tí popri fotografovaní odtlačili nepojazdné auto na krajnicu. Zároveň zavolali aj odťahovú službu a políciu, ktorá Britney odviezla domov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu