Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nákupná horúčka štartuje!

Dara Rolins a Michal Gučík si rozumeli aj napriek tomu, že sa Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins a Michal Gučík si rozumeli aj napriek tomu, že sa "naživo" videli po prvý raz.

BRATISLAVA - Čo majú spoločné speváčka Dara Rolins (33), podnikateľka Nora Mojsejová (48) a herec-podnikateľ Michal Gučík (43)? Veľa. Okrem toho, že všetci traja sa dusia v kotle zvanom šoubiznis, majú blond vlasy a slušný príjem, majú aj porotcovské fleky v novej relácii Nákupná horúčka!

Prvý diel tohto súťažno-zábavného programu odvysiela Markíza už dnes večer. Kým sa však nový formát dostal na obrazovku, jeho tvorcovia si v zákulisí museli poradiť s viacerými "horúcimi" situáciami...

Hneď prvý deň nakrúcania Nákupnej horúčky sa začal s takmer päťhodinovým časovým sklzom. Spôsobila ho Dara Rolins, ktorú v Prahe zdržali pracovné povinnosti. "Prišla celá uzimená a vystresovaná, ale nakoniec sa jej to ,prepieklo´," s úsmevom spomína na napätú situáciu z minulotýždňového nakrúcania dramaturgička relácie Gabika Drobová.

"Činil" sa aj Michal Gučík, ktorý len čo zasadol za porotcovský stôl, začal na prítomných mávať umelohmotnou kvetinou, ktorá mala byť - ako symbol relácie - pevne pripevnená na stôl. "Ja som ju nezlomil! Určite to urobila súťažiaca, ktorá ju prisadla," bránil sa herec. Avšak pri otázke, prečo by si súťažiaca dáma sadala pred neho na porotcovský pult, mu už dochádzal dych.

Tvorcom Nákupnej horúčky nebolo pred prvým nahrávacím dňom všetko jedno. Veď trojica porotcov sa aj napriek tomu, že sa pohybuje v šoubiznise, práve teraz po prvýkrát stretla zoči-voči. "Našťastie, žiadne zvady neboli, všetci si skvele rozumeli," teší sa dramaturgička, ktorej ešte pred spustením relácie došlo 350 žiadostí od Sloveniek, ktoré sa chcú do televíznej šou zapojiť.

Podstatou novej relácie, ktorú bude moderovať 26-ročný Roman Juraško z Telerána, je súťaž štvorice žien, ktoré sa musia v časovom a finančnom limite obliecť a nalíčiť na vopred určenú príležitosť. Súťaž má tri kolá, po každom jednu z nich porotcovia z hry vylúčia. Víťazka postúpi do veľkého finále, v ktorom sa bude bojovať o štvrťmiliónový nákup v niektorom z centier módy - v Paríži, Londýne či Miláne.

Čo sa v súťaži použilo?
- 500 ks oblečenia
- 200 ks šperkov
- 50 ks opaskov
- 40 párov topánok

Koľko stálo oblečenie porotcov?
- Nora Mojsejová - 370-tisíc
- Michal Gučík - 44-tisíc
- Dara Rolins - 26-tisíc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu