Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najväčšie škandály roka 2005

Princ Harry Zobraziť galériu (13)
Princ Harry

LOS ANGELES - Uplynulý rok sa vo svete šoubiznisu neobišiel bez škandálov. Najväčšiu pozornosť vzbudila drogová aféra britskej topmodelky Kate Moss. Ostrú kritiku si vyslúžil aj britský princ Harry v nacistickej uniforme, či herec Russel Crowe, ktorý za „útok“ mobilným telefónom riskoval svoju kariéru. Nezabudnuteľný bol aj príchod speváka Michaela Jacksona na súdne pojednávanie v pyžame.

Princ Harry
Syn britského následníka trónu princa Charlesa Harry (21) zahanbil svoju rodinu, keď sa na súkromnom večierku ukázal v nacistickej uniforme. Jeho počin bol o to trestuhodnejší, že Briti sú mimoriadne hrdí práve na boj proti fašizmu. Harry sa škandál snažil ospravedlniť časovou tiesňou pri výbere nešťastného kostýmu. Pôvodne si vraj chcel obliecť inú vojenskú uniformu, nakoniec si však vzal prvú, čo mu prišla pod ruku.

Najväčšie škandály roka 2005
Zobraziť galériu (13)
Kate Moss
O poriadny rozruch sa postarala britská modelka Kate Moss (31), ktorú novinári v spoločnosti vtedajšieho milenca Peta Dohertyho nachytali pri šnupaní kokaínu. Zverejnené fotografie vyvolali obrovský škandál. Lukratívne miliónové zmluvy s modelkou rušil jeden módny dom za druhým, ďalšie jej však prácu ponúkali. Kate sa prihlásila na liečenie a drog sa chcel vzdať aj rocker Doherty. Po týždni odvykacej kúry však z kliniky ušiel. Kate konečne dostala rozum a rozišla sa s ním.  


Najväčšie škandály roka 2005
Zobraziť galériu (13)
Russel Crowe
Len o vlások unikol väzeniu austrálsky herec Russell Crowe (41). Do problémov so zákonom sa dostal po tom, keď v New Yorku hotelovému zamestnancovi Nestorovi Estradovi rozbil hlavu telefónom. Rozčúlilo ho, že sa nedovolal svojej manželke Danielle Spencer. Hrozilo mu za to až sedem rokov väzenia a strata amerického pracovného víza. Súd ho nakoniec podmienečne oslobodil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu